uttråkad

tjoo :)
Just nu så sitter jag framför tv:n OCh datan och har tråkigt. Inte så konstigt kanske eftersom att det är princip det enda jag gjort de senaste tre dagarna. I tisdags blev jag officiellt en ingelstadbo. Inte kul eftersom att nu måste jag åka till skolan vid den tid som jag förr steg upp. Aja, tur att pappa inte flyttat ut till landet, än...
Idag så har jag beställt hem kläder,wow, lagat mat (lika med att hacka grönsaker) och ridit. Innan lektionen idag var jag säker på att jag skulle dö. Men som ni ser så lever jag och har inte brutit armarna. x)
Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg. Kanske så vill jag inte göra Arissa besviken >.<.

Nu ska jag iaf fortsätta med att vara uttråkad.

byee


Första inlägget ;)

helluw people!
Detta är mitt första (och sista ksk, who knows) blogginlägg så jag tänkte att jag kunde presentera mig. Jag heter Maria, är 15 år och går på fagrabäck. Jag är ganska skruvad som människa och de mest störda idéerna kan komma ifrån mig. Om ni undrar varför jag skriver detta blogginlägg så är det för att min kära vän Arissa har pressat mig x).
Anyways, är fast i Ingelstad just nu som ska bli mitt hem om några veckor (lid med mig) är därför ganska uttråkad. Det är som vi säger: Om Växjö nu är dött så är fan Ingelstad stendöd och begraven.


RSS 2.0